Sæt et maskulint præg i jeres bolig

Sæt et maskulint præg i jeres bolig

Kære mand

Har du også nogle gange brug for at sætte DIT præg i JERES hjem? Det er helt forståeligt. Faktisk er det maskuline look ofte en super fin kontrast, og er heldigvis rigtig moderne i dag. Det rå, minimalistiske og nordiske præg har nemlig sat sig godt og grundigt i vores tankegang, ja ikke bare i Danmark, men rundt omkring hele verden. Derfor har jeg fundet en masse rå og maskuline ting, du nemt kan snige ind i jeres hjem. 


Råt og naturligt træ

Det du kan tænke på, er at få naturlige, rå genstande ind i hjemmet. Det kan være møbler og interiør i træ, gerne noget der ser lidt ubehandlet, groft og måske også mørkt ud, som giver det der nordiske ‘vikinge-look’. Det kan være et skærebræt der stadig har bark i kanterne, et spisebord med store planker som overflade eller en hylde i et groft stykke træ. Det er råt, det er fra naturen, det er groft, og så er det maskulint. Her får du lige lidt inspiration til, hvad du kan tilføje dit hjem.

Designer skærebræt med saftrille

Rustikt planke spisebord

Designer knivmagnet i mørkt valnøddetræ

Antikbord i træ med stålben


Sten/betonlook

Det næste du kan tænke på, er at få et sten -eller betonlook ind i hjemmet. Det er nemlig en rigtig god modvægt til den lyse og nordiske indretning, der befinder sig i de fleste danske hjem. Sten og beton er også synonymt med modernisme og industrialisering, som var det materiale der gjorde det muligt at bygge højt. Men der er mange måder at bruge beton og sten på, og i dag er det blevet moderne at få det rå, tunge materiale ind i hjemmet. Det kan være i form af stentøj til bordet, en lampe i beton eller en fuld betonvæg. Hvis ikke en betonvæg er en mulighed, kan en “spartel-masse-maling” til vægen også være et godt lookalike.

Stentøj fra Christian Bitz

Stilfuld bordlampe i beton

Sofabord i råt betonlook

Vægur i beton med guldvisere

Morter i granitsten


Grå toner

Mange der har en travl hverdag, kan finde det forstyrrende for øjet at træde ind i et rum med et mix af farver. Derfor kan det være godt at tænke over, hvilke nuancer du giver dit hjem. Det skal bestemt ikke være den samme farve hele vejen igennem, men en bestemt farve kan nu alligevel være en god ting at tage til sig. Nemlig farven grå. En lidt mere grov og dyb farve, hvis du spørg mig. Den Passer super godt ind i den maskuline stil, og er blevet ret så moderne. Netop farven grå kan være med til at give ro i hovedet, da den ikke udskiller sig kraftigt fra noget andet. Farven er nemlig følelsesløs. Derfor skal man selvfølgelig heller ikke dekorere et helt rum med en følelsesløs farve, for den er kedelig når den står alene, men den kan altså være god til at tone lidt af stressen ned i boligen, og skabe en neutral overgang. Derfor kan det være fint at tænke lidt interiør og tekstiler i de grå nuancer ind i indretningen. Du får lige et par sidste forslag – her udelukkende i farven grå. 

MOVEit WI-FI bluetooth højtaler

Plakat – hundemenneske

Grilhandsker fra Nicolas Vahé

Grå lænestol


Så på den måde er det altså ikke bare muligt, men også vildt moderne at mixe det rå, maskuline look med de feminine detaljer. Det kan nemlig skabe et perfekt sammenspil. Men sørg for at forholde dig minimalistisk til hele indretningen. Hellere enkle, fremtrædende ting, så boligen stadig har et stilrent look. 

 

 

 

(Rå stenvæg på badeværelset)

(Hattehylde til entréen i mørkt træ og rustikke rør)

(Sofaborde i røget valnøddetræ)  

(Barbord, højtaler og lænestol i grå toner)


Related Posts

Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Jeg blev inviteret på Formland i Herning i sidste weekend som en del af pressen, for at tjekke forårets nye boligtrends ud. Formland er nordens mest inspirerende interiør- og designmesse, og jeg siger jer, det er KÆMPE stort. Det meste af fredagen og lørdagen vandrede […]

Made by BENT – Nyt dansk design du skal holde øje med

Made by BENT – Nyt dansk design du skal holde øje med

  Made by BENT er navnet på et nyt dansk designmærke skabt af Lasse ”BENT” Sundgaard, der producerer smukke designs i træ. Made by BENT er et brand, der tager fart. De har nemlig skabt et sindssygt godt koncept, der er for alle, og så […]1 thought on “Sæt et maskulint præg i jeres bolig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *