Om mig

Jeg vil gene fortælle jer min historie, hvem jeg er og hvorfor jeg har skabt Indretningstips. Jeg håber du vil bruge et par minutter på at læse den.

 

Jeg er en kvinde midt i 20’erne og så er jeg en inspirationssøgende, kaffeelskende og selvudfordrende indretningsblogger, som er flyttet fra Fyn til det store København – og nyder det!
Jeg er bosat ved den nordlige del af Amager Strandpark, med min skønne kæreste, Jonas, på 2 lange meter. Her er der altså tale om en ægte Mr. Big. 

Jeg skabte min instagramprofil @indretningstips i foråret 2017, for at dele tips om interiør og boligindretning, og allerede efter kort tid, viste det sig (heldigvis) at være en succes, så jeg begyndte straks efter at pønse på tanken om en boligblog. En blog som primært skulle handle om indretningstips til boligen.

I dag har jeg oven i købet startet egen virksomhed, www.decorraid.com, som er en platform, der har til formål at samle alt interiør i hele Danmark. DecorRaid er indretning efter din smag. 

 

 

Barndom

Jeg er født og opvokset i en forstad til Middelfart, jeg har gået i den samme skole hele min barndom, og jeg har altid rakt hånden op, før jeg snakkede – Altså primært dengang.

Min far er tømrer, og min mor er frisør – begge selvstændige. Så nu forsøger jeg også at være det. Måske bare mere på det psykiske plan. Jeg har altid været kreativt anlagt på alle mulige områder, og så er jeg god til at slå søm i. Faktisk legede jeg mest med drengelegetøj som barn. Måske var det fordi jeg havde en storebror, måske fordi min far var håndværker, eller måske var det fordi jeg voksede op ‘ude på landet’, hvor man gjorde mange ting selv… Hvilket jeg er super taknemmelig for i dag. Men kreativiteten har altid hængt ved, i alle mulige sammenhænge.

En af mine andre kreative sider er musik. Jeg har sunget og spillet musik fra jeg var helt lille, og har i mange år spillet i rockband. Musik er et af mine andre kreative fag og har altid været et frirum og en slags terapi for mig. Et sted jeg kan søge hen, lige meget hvilket humør jeg er i.

 

Familie

Jeg er vokset op i en stor familie, og har været vandt til at dele – nok mest fordi man skulle – men jeg vil aldrig havde været det foruden. For det er nemlig tit sådan, at livet først giver mening, når man har nogen at dele det med.

Min familie spiller en stor rolle i mit liv – ja sågar i min dagligdag. Udover at vi er mange, både søskende, fætre og kusiner, mostre og onkler, ja så ses vi også hele tiden! Da jeg første gang skulle have min kæreste Jonas med til familiefødselsdag (ret tidligt i forholdet), blev han præsenteret for mere end 30 næsten identiske familiemedlemer med brunt, krøllede hår og brune øjne. Alle lige snaksaglige og alle bund reelle. “Velkommen til” blev der sagt, og uddelt kys og kram. Her fortæller vi hinanden alt, og griner og græder sammen. Det er skønt!

 

Ungdom

Da jeg blev ældre, blev jeg mere feminin, meningsorienteret og ansvarsfuld. Lad mig sige det sådan – jeg blev hurtigt voksen. Jeg drak Odense Classic (min favorit), røg cigaretter til fester og dansede når musikken spillede. Jeg flyttede hjemmefra som 17 årig, og ind til byen. Ikke fordi jeg ville væk fra min skønne familie, men fordi jeg ville væk fra forstaden. Derefter lærte jeg hurtigt at drikke kaffe (i store mængder), at spare op, at se mig selv i øjnene, og så lærte jeg at nyde stilheden. Dagen efter jeg fyldte 21, flyttede jeg så til københavn. Uden job, uden studie, uden kæreste – ind på et lille, lejet værelse, i en by jeg ikke vidste noget om, ud over at jeg havde hørt, den skulle være spændende… Og det viste den sig at være. 6 måneder senere havde jeg kæreste, super lækker bolig, og jeg følte mig lykkeligere end nogensinde.

Men noget manglede. Jeg havde forsøgt mig med en del forskellige jobs, og havde gang på gang følelsen af, at dette heller ikke var min rigtige passion, også selvom det var spændende. Jeg fik nogle gode tilbud, men kunne mærke i maven, at det var forkert (det var nok omtrent næsten ligeså svært, som at finde sin udkårende). Alle mine gymnasievenner fandt på stribe deres uddannelser, og jeg kunne bare ikke finde min.

Men så slog det mig en dag, at det jeg havde troet var en pigedrøm som barn, rent faktisk var min passion – nemlig indretning! Det hele føltes pludselig så rigtigt. Men hvordan læser man lige indretning? Der er så få kreative skoler i landet, der fokuserer på indretning. Jeg er ret sikker på at dette fag aldrig er noget man kan læse sig fuldstændig til. Jeg forsøger i hvert fald at lade mig inspirere, observere, erfare, følge med moden, og suge alt den viden til mig jeg kan i ‘det virkelige liv’. Ved siden af læser jeg så til indretningskonsulent på Arkitektskolen for Indretningsdesign, som forhåbentlig kan give mig nogle redskaber og teknikker, jeg kan bruge på vejen.

 

Jeg forsøger at lære mig selv at kende og udforske min passion her på bloggen, og du er velkommen til at følge med og stille spørgsmål.