RAW 58 er et ungt firma, der er opstået i hjertet af Aarhus, som laver tøjstativer, ophæng mm. i super flotte vandrør. Deres sølv og sorte rør i stål giver et råt men elegant look til stativerne. Disse tøjstativer og ophæng passer ind i både de helt feminine boliger samt de rustikke New Yorker boliger.


Stålrørene giver din bolig et industrielt og råt look, som associere dig lige tilbage til en mere enkel og praktisk tid. Denne association kan altså være ganske tilfredsstillende at komme hjem til efter en lang arbejdsdag.


Den enkle, tynde og elegante stil får dit tøj og alle dets flotte farver til at træde helt frem på stativet. Samtidig skaber de rå og industrielle materialer, man normalt finder på byggepladsen, en god kontrast til din selvbevidste og elegante garderobe. Find evt. nogle tynde stålbøjler og hæng på stativet, som passer lige ind i looket. Desuden fylder de tynde stålbøjler ganske lidt på stativet, hvilket giver dig mulighed for at have masser af tøj hængende.

 

 

Tøjstativet er også en del af din indretning
Ofte bruger vi MANGE penge på tøj igennem tiden. Vi bruger faktisk både tid, penge og kræfter på at vælge det helt rigtige til lige netop vores garderobe, som udtrykker hvem vi er hver i sær. Så hvorfor gemme det væk i et skab? Vis det frem ved at hænge det på et stativ i dit soveværelse eller walk-in closet, og lad dine gæster beundre det, du har brugt en masse hårdt arbejde på at finde og ikke mindst spare op til. Tøjstativet i eksempelvis soveværelset er lige så meget en del af indretningen som sengen, sengebordet, kommoden og lampen. Tøjstativer behøver ikke kun vælges af praktiske årsager, men også fordi de kan være skide flotte!


Skab den moderne New Yorker-stil i din bolig
Den anerkendte, rå New Yorker-stil er rigtig populær for tiden, da det er en simpel, rustik og minimalistisk måde at leve sit liv på. New Yorker-stilen kaldes også urban living og kommer fra de unge kunstnere i New York, der i 60’erne begyndte at arbejde med kunst i store dimensioner, og derfor havde brug for meget plads. Det fik dem til at flytte ind på lofter i nedlagte fabriksbygninger, hvor de skabte et hjemme-studie miljø i kombination med deres private hjem. Sådan blev det moderne at leve stort og råt midt i byens liv. Stilen er generelt præget af de industrielle materialer som indendørs murstensvægge, synlige vandrør, bjælker i loftet, betongulv, plankemøbler, osv.


Design selv med vandrør
Det fede ved RAW58 er, at man helt selv kan designe sit eget tøjstativ, ophæng eller noget helt tredje. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser. Deres hjemmeside har en ”design selv” funktion, hvor du kan sammensætte de flotte vandrør på flere hundrede måder. Det behøver ikke kun være tøjstativer eller ophæng, som RAW58 allerede har lavet nogle designforslag til. Det kan også være skohylder, bordben, lampeophæng etc. du helt selv designer. Du kan altså vælge lige de mål, der passer ind i din indretning; og de laver den personligt til dig, uden det koster ekstra! Derudover har RAW58 faktisk bedre priser end deres konkurrenter, og så har de hurtig og gratis levering. Der er en grund til, at det lille firma har fået 5 stjerner på trustpilot.


De rustikke vandrør i min egen indretning
Jeg har selv lige været inde og bestille 2 stk. Sara ophæng i sorte vandrør (se billedet under), som selvfølgelig skal op i vores nye lejlighed, når vi flytter i marts. Jeg har valgt 2 stk. af dem i længde 62 med en rørtykkelse på 2,1. Jeg synes personligt det er en rigtig fin størrelse og så lige i den smukke, rustikke, sorte farve. Perfekt til min indretning! De skal have en flot plads i vores nye store walk-in closet, hvor ophængene virkelig kan fremhæve de flotte kjoler, skjorter og måske endnu bedre til slips. Der er masser af vores ting, der ville se flotte ud på de her rustikke tøjstativer, så jeg glæder mig helt vildt til at få dem op.

 

Rabat til alle mine læsere på alle vandrør
Vil du selv gerne købe noget fra RAW58, kan du lige nu og de næste 2 uger frem gå ind på hjemmesiden her, og få 15% rabat på alle varer i vandrør, hvis du bruger koden ”indretningstips”. Velbekomme og god fornøjelse!

 

 

 

Læs også om et nyt dansk design, du bare skal holde øje med, som laver møbler i træ der buer lige her!