En pakkekalender til din kæreste er en af de ting, der kan gøre december måned lidt hyggeligere, og samtidig er et udtryk for din kærlighed til ham/hende. Hvis du vil forkæle din kæreste hver dag i december måned, er en pakkekalender absolut et godt romantisk træk.


Hvis budgettet ikke helt tillader at købe 24 individuelle gaver, eller en færdiglavet, dyr pakkekalender, kan den meget billigt laves selv. Her får du en super betænksom og meget billig pakkekalender til ham eller hende, så du ikke ruinerer dig selv helt her i juletiden.

 

Giv ham/hende små kærlighedscitater hver dag

Du kan faktisk lave en helt gratis pakkekalender til din kæreste ved at vise din kærlighed. Skriv 24 små kærlighedscitater på hver deres seddel og pak dem ind som en pakkekalender. Nogle gange er det faktisk også nemmere at skrive ned, end at sige det højt. På den måde vil din kæreste åbne op for en lille kærlighedserklæring hver dag, og vide hvor højt du elsker ham/hende specielt i denne romantiske måned. Og måske det også får din kæreste til at tænke over, hvad jeres forhold egentlig betyder, ved at læse de her små citater hver dag.


Et citat kunne fx lyde sådan:
”Et kys er et af de få ting, man giver og får på samme tid” eller ”Livet handler ikke om at finde en man kan leve med, men at finde en man ikke kan leve uden” eller ”Sand kærlighed begynder der, hvor der ikke ventes gengæld”.
Hvis du har svært ved at finde på 24 kærlighedscitater der passer lige til jer, så er Google din ven. Her kan du hurtigt få inspiration, og husk på at de ikke behøver at være ret lange.


Den 24. december kan du fx finde på noget lidt ekstra specielt. Det kan være et kærlighedscitat der passer lige netop til jer, et uddrag fra en sang I elsker, eller en romantisk tekst du selv har fundet på til lige netop din kæreste. Du kan fx. fortsætte på den her: 
“Jeg elsker at du får mig til at grine.
Jeg elsker din ærlighed.
Jeg elsker at det altid er dig der står ved grillen.
Jeg elsker at vi har vaner sammen…..”

 

Lidt til den søde tand

Også selvom man sagtens kan stoppe her, har jeg alligevel fundet en billig lille treat, som kan puttes i pakkekalenderen. Min kæreste har nemlig en mega sød tand for chokolade, og chokolade passer perfekt til en pakkekalender. Det er nødt til at være noget chokolade der er pakket ind, så den ikke smelter i pakken og ødelægger de fine breve. Jeg fandt disse søde chokoladekugler og chokoladejulemænd, som var små, praktiske og billige. Jeg købte et lille net af hver nede i Fakta for 8,95 kr. stk. Det er altså hvad jeg kalder en billig pakkekalender! Der var 27 chokolader i alt, hvilket gør, at han kan få lidt flere chokolader til la grande finale den 24. december. Perfekt og billigt!

 

Lav billige DIY pakker

Der er mange måder at pakke ind på – men faktisk lidt svært når det bl.a. er et lille brev, der skal pakkes ind. Derfor kan det være en god idé at pakke det ind i karton, så brevet ikke bliver krøllet, og så pakken kan fylde lidt mere. Jeg havde nogle små stykker karton i A6 liggende i forskellige farver, som jeg tænkte kunne bruges. Jeg valgte at lave kræmmerhuse, for at det ikke skulle være alt for besværlig ved fx at folde 24 æsker med tilhørende låg.


Fold blot et stykke karton til et kræmmerhus og giv det en enkelt klips. Put et brev og evt. et stykke indpakket chokolade i hver kræmmerhus. Luk flappen ned over kræmmerhuset, og luk den helt til med et stykke tape – så kan der nemlig ikke smugkigges. Hvis du ikke har karton liggende, kan du også forsøge dig med forskellige stykker gavepapir. Men prøv at find noget i en mere fast form så de bibeholder faconen.

 

– Hvis du er vild med at give overraskelser og vild med kreative projekter, er dette lige noget for dig. Og så er det nemt og billigt.


Hvis du er til flere DIY projekter her i juletiden, kan du læse mit nye indlæg om nordiske, gratis juledekorationer lige her!