Lækre velour fund til din bolig

Lækre velour fund til din bolig

Velour er gået hen og blevet moderne igen. Både indenfor tøjmode, men specielt også i boligen. Flere og flere møbler ses i velour. De er bløde, retro og ser super eksklusive ud. Vævningen får den nemlig til at shine – og hvem kan ikke lide ting der skinner og ser dyre ud? Hvor fedt er det ikke også at have møbler og tekstiler der er super behagelige og bløde at sidde på? Især velour sofaen har været in i år og ses i mange boligmagasiner. Med velour er alt tilladt, og det er svært at finde noget i velour, der ikke ser godt ud. Så pift dit hjem om med et par ting i velour, og giv det et moderne og eksklusivt look. Hvis du ikke er så modig endnu, kan du jo starte i de små. 

Jeg har samlet 11 velour fund til dig, så du nemt kan blive inspireret til at købe nye velour møbler og tekstiler til dit hjem. Klik ind på de forskellige links nedenfor og se billeder og priser af de forskellige fund. De er altså super fine. 

 

 1. Orange velour lænestol
 2. Beluga grøn 2 pers. velour sofa
 3. Blå velour spisebordsstol med guldben
 4. Lyserød velour sengetæppe
 5. Lyseblå velour sengetæppe
 6. Mørkerød velour spisebordsstol
 7. Grå, rund velour puf
 8. Mørkeblå 3 pers. sofa
 9. Gul velour sofa
 10. Lyserød velour pudebetræk
 11. Støvet grøn velour pudebetræk 

 


Related Posts

Sådan vælger du det rigtige tæppe

Sådan vælger du det rigtige tæppe

Tæpper er en af de nemmeste måder at style et rum på. De kan få et rum til at hænge sammen, og har specielt god effekt under spisebordet eller i sofaområdet. Tæppet er nemlig med til at ramme området ind, og skabe en lukket og […]

Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Jeg blev inviteret på Formland i Herning i sidste weekend som en del af pressen, for at tjekke forårets nye boligtrends ud. Formland er nordens mest inspirerende interiør- og designmesse, og jeg siger jer, det er KÆMPE stort. Det meste af fredagen og lørdagen vandrede […]1 thought on “Lækre velour fund til din bolig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *