Et helt nyt online magasin for både mænd og kvinder er gået i luften. Helt nyt og helt genialt. En online platform der skal debattere, inspirere, give gode råd og dårlige råd – og så er hjemmesiden selvfølgelig præget af en god sjat humor fra komikeren der står bag.

 

Navnet på magasinet er Bo&Co og manden bag hjemmesiden er Andreas Bo, komiker og skuespiller, som vi alle sammen kender – ja så giver domænet pludselig mere mening.


Tanken bag hjemmesiden er at lave en platform for både mænd og kvinder, ”som stikker lidt dybere end husholdnings- og make up råd og sportsresultater”, siger Andreas Bo, men uden det bliver nørdet. ”Et net-magasin hvor man kan deles om sektionerne og artiklerne, og tale om dem over morgenkaffen eller frokosten i firmaet”. Det skal nok blive stort!
– På hjemmesiden kan du blandt andet læse en masse spændende artikler om biler, tv-serier, komik, rejser, vine, boligindretning, sundhed, fitness, madopskrifter og meget mere! 

 

Jeg er blevet boligskribent
…Og det er bl.a. mig i kan finde i disse herligheder. Eller rettere – mine ord og meninger. Jeg er nemlig blevet fast skribent på magasinet, og har været så heldig at få lov til at være med fra start. Jeg skal selvfølgelig skrive indlæg om boligindretning og den slags, som jeg ved mest om. I finder mig selvfølgelig under kategorien om bolig og indretning, hvor jeg jævnligt vil uddele indretningstips og kreative idéer for både mænd og kvinder.

 

Hvem er vi i Bo&Co?
Bo er Andreas’ efternavn og CO er mange ting – bl.a. Marianne Gammelgaard (en af Danmarks største rejsebloggere og social media konsulent) som er co-stifter, co-ordinator, co-writer og C(E)O. Men CO er også alle de faste skribenter på hjemmesiden samt gæsteskribenterne. En skøn blanding af kendte, meningsdannere og eksperter. Og jeg er en af dem. Nøj det føltes godt endelig at kunne sige. Jeg har simpelthen fået min egen kategori som omhandler boligindretning. Jeg glæder mig SÅ meget til at skrive en helt masse fine indlæg for Bo&Co, og dele dem med jer.

 

Jeg kommer selvfølgelig stadig til at skrive lige så meget på min egen blog som jeg plejer, men jeg glæder mig samtidig til at blive en del af et spændende univers, blandt kompetente mennesker på forskellige områder.


I kan læse mit første indlæg allerede i dag lige her.

I kan desuden gå ind og læse lidt om mig og de andre, der er en del af redaktionen, som indtil videre omfatter dygtige folk som blandt andre Brian Mørk, Henrik Duer, Madfar og andre kendte navne, som endnu ikke er blevet offentliggjort…