Moderne rullebord med mange muligheder

Moderne rullebord med mange muligheder

Det er efterhånden blevet ret moderne at have sådan et rullebord stående i sit hjem. Og det er der slet ikke noget at sige til. De er nemlig super flotte, og kan bruges til rigtig mange forskellige ting.

Læs videre her og få et par tips om, hvad du kan bruge et rullebord til.

 

Funktionelt rullebord

Da dette rullebord er placeret imellem køkken og stue, har jeg valgt at gøre det funktionelt til begges fordele.

På den øverste hylde er der placeret et par krydderurter, som selvfølgelig skal kunne nå solens stråler, og skal bruges til madlavningen i køkkenet. Ved siden af står en stilren, trådløs højtaler, som der uden tvivl skal skrues højt op for, når der kokkereres (ingen tvivl om det).

Den nederste hylde er blevet til et “barbord”. Den del skal nemlig passe ind til stuedelen, hvor der er plads til afslapning og hygge. Glassene der står fremme er både smukke, og gør det samtidig nemt lige at snubbe en drink.

rullebord

 

Trenden er tilbage

Den tidligere trend med at have barborde stående fremme, er nemlig blevet in igen. Det er blevet attraktivt lige at kunne tage en drink efter en lang arbejdsdag, og så giver glassene, og de forskelligt formede flasker, bordet et elegant look.

…Og hvis du kan finde en alternativ måde at have det stående på, kan du gøre dit “barbord” helt personligt og anderledes. Det kan evt. skabe et barbord  i vindueskarmen eller på en bakke på køkkenbordet, og hvis pladsen er lidt trængt, kan man jo rydde en hylde i bogreolen, og skifte bøgerne ud med lækre drinks.

 

Mange flere muligheder

Det her er bare én måde at bruge sit rullebord på. Det kan nemlig bruges i stort set alle rum. For eksempel i soveværelset som et sødt sengebord, som ekstra opbevaringsplads i køkkenet til alle dine tørvarer, helt enkelt til en kop kaffe og et magasin ved siden af sofaen, eller bare til pynt, for at vise nogle af dine yndlings vaser og krukker frem.
Det er et bord med mange muligheder – og så findes der mange udgaver af rulleborde, så du kan finde det der passer til netop dit hjem.


Related Posts

Sådan vælger du det rigtige tæppe

Sådan vælger du det rigtige tæppe

Tæpper er en af de nemmeste måder at style et rum på. De kan få et rum til at hænge sammen, og har specielt god effekt under spisebordet eller i sofaområdet. Tæppet er nemlig med til at ramme området ind, og skabe en lukket og […]

Lækre velour fund til din bolig

Lækre velour fund til din bolig

Velour er gået hen og blevet moderne igen. Både indenfor tøjmode, men specielt også i boligen. Flere og flere møbler ses i velour. De er bløde, retro og ser super eksklusive ud. Vævningen får den nemlig til at shine – og hvem kan ikke lide […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *