Har du endnu ikke hørt om Ziito? Det er et fantastisk cool brand, der laver unikke, håndlavede og bæredygtige tøjstativer, reoler, ophæng og meget mere…

 

Ziito laver alle deres møbler i rustikke galvaniserede stålrør og fyrretræ. Disse materialer giver deres stativer et fantastisk flot og rustikt look, som er meget oppe i tidens indretningstrends. Jeg har fået fingrene i deres flotte reol i eldr bredde 50 cm, og den pynter allerede godt i mit soveværelse. Jeg har valgt at sætte den lige ude foran vores walk-in, og brugt den til at fremhæve de ting jeg synes, der skulle have en ekstra særlig plads. Jeg elsker at gøre noget ud af de ting jeg har brugt særlig tid på at købe, og i det her tilfælde, skulle det selvfølgelig være vores accessoirers.

 

Ziito laver ikke kun reoler, som den jeg har fået fingrene i, men faktisk er de mest kendte for deres flotte og rustikke tøjstativer. De laver både store, små, som ophæng eller på gulv, med hjul eller ben på – og i mange forskellige udformninger. Du kan se deres brede udvalg lige her. Det bedste er, at deres priser er lave. Det er så nice! Man kan altså få håndlavede kvalitetsstativer til nærmest ingen penge.

 

 

Skab en rå New Yorker-stil med Ziitos møbler

Hvis du også er blevet vild med den moderne New Yorker-stil, så kan jeg godt afsløre for dig, at Ziito’s møbler emmer af denne rå og industrielle indretningsstil. New Yorker-stilen er blevet populær for dens simple, rustikke og minimalistiske tilgang til livet. Denne stil kommer fra unge kunstnere i New York, der begyndte at arbejde med kunst i store dimensioner i 60’erne, og derfor havde de brug for meget plads at arbejde på. Det gjorde at de flyttede ind på gamle fabrikslofter midt i bylivet, hvor de skabte deres egne hjemme-studie miljøer i kombination med deres private hjem. Her blev det altså hurtigt moderne at leve stort men råt midt i New York. De gamle fabrikslofter gjorde stilen rå med deres industrielle materialer såsom synlige vandrør i hele lejligheden, indendørs murstensvægge, bjælker i loftet og møbler som ofte var lavet af rå materialer som fx beton eller store planker. Ziitos møbler er altså oplagte at indrette med, hvis man ønsker en rustik og industriel New Yorker-stil i sin bolig.

 

Et kvalitets tøjstativ er virkelig værd at få fingrene i

Desværre havde jeg ikke plads til et af Ziito’s flotte tøjstativer i vores walk-in, da vi allerede har indbygget opbevaring. Derfor valgte jeg reolen, som jeg også bare var helt forelsket i med det samme. Men det er sådan at de fleste af os ofte bruger mange penge på tøj, og får samlet mange værdifulde fund sammen igennem tiden. Faktisk bruger vi både tid, kræfter og penge på at vælge den helt rigtige garderobe ud, som skal udtrykke, hvem vi er. Så hvorfor gemme alle de fine fund væk i et skab? Du kan vise det frem ved at hænge det op på et lækkert rustik og kvalitetsbevist tøjstativ i soveværelset. På et flot stativ (som dem her fra Ziito) fremtræder dit tøj helt sikkert mere elegant, og du kan nemt lade dine gæster beundre alle de fine outfits, som du har brugt masser af hårdt arbejde på at finde igennem tiden. Et tøjstativ er i høj grad lige så meget en del af indretningen som selve sengen, sengebordet eller kommoden. Tøjstativer skal ikke kun vælges af praktiske årsager – såsom pladsmangel i skabet – men fordi de kan være så mega smukke!

 

Bæredygtig tankegang

Vidste du at virksomheden har stor fokus på bæredygtighed? Alle deres designs er håndlavede. De påmonterer alting selv og skær selv rør og gevind til i hånden. De benytter heller ingen kemi, men derimod linolie, som de selv har været med til at udvikle. Alt deres overskydende materiale sorteres desuden til genbrug.
Bæredygtigheden er også en del af medarbejdernes DNA, da de sammen hver dag laver vegetarisk (mest vegansk) mad til frokost. Det er altså at gå all in.

 

Jeg må bare sige at jeg er vild med Ziito’s flotte, rustikke produkter, men jeg er i allerhøjeste grad også vild med hele deres koncept bag.