IKEA og HAY lancerer ny kollektion sammen

IKEA og HAY lancerer ny kollektion sammen

Det lyder næsten for godt til at være sandt. IKEA og HAY har valgt at samarbejde om en helt ny kollektion. Det er virkelig noget jeg glæder mig til! Designmøbler til rimelige penge, så alle kan være med. Det er jo det bedste fra to verdener.

Deres nye kollektion hedder YPPERLIG (er det ikke et lidt sejt navn?), og den sætter fokus på samvær i stuen samt at få skabt en ny skandinavisk design-identitet. De beskriver selv YPPERLIG med ordene “skønheden i det enkle”, og det må man sige det er.

Kollektionen er farveglad, nordisk og minimalistisk med skønne arkitektoniske undertoner fra HAY, og den kan findes i IKEA’s møbelhuse fra den 6. oktober 2017. Kollektionen indeholder alt fra sofaer til borde, reoler, stole, bordlamper, puder, vægspejle og meget mere. Få et smugkig på billeder af deres nye samarbejde samt priser nedenfor.
Måske er der noget du kan gå og glæde dig til at dekorere dit eget hjem med.

Sovesofa: 4.499,-

Pudebetræk: 39,-

Sofabord: 499,-

Stol: 345,-

Spisebord: 1.499,-

Reol: 799,-

Bordlampe: 299,-

Indskudsborde: 599,-

Bærepose: 15,-


Related Posts

Smukt stel du kan samle på

Smukt stel du kan samle på

  At samle på stel kan være et langvarigt projekt, og svært at finde penge til på en gang. MEN! Det er de perfekte fødselsdags- og juleønsker, når man år efter år igen skal stå og finde på ønsker. At finde et stel du kan […]

Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Forårets 5 store boligtrends på Formland 2018

Jeg blev inviteret på Formland i Herning i sidste weekend som en del af pressen, for at tjekke forårets nye boligtrends ud. Formland er nordens mest inspirerende interiør- og designmesse, og jeg siger jer, det er KÆMPE stort. Det meste af fredagen og lørdagen vandrede […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *