Også selvom vi først lige er trådt ind i september, opfører vejret sig allerede som et rigtigt efterårsvejr. Derfor kommer jeg lige med lidt tips, der kan forberede dig på efterårets kolde dage, så du kan nyde dem i fulde drag indendørs allerede nu.


Der er næsten ikke noget bedre end at nyde de kolde efterårsaftener i sofaen med et lunt tæppe, stearinlys og noget varm at drikke. Disse aftener kan nydes i omgivelserne af smukt efterårsinteriør, som kan lyse de mørke tider en anelse mere op. For alle ved, at en god kop kaffe nydes endnu bedre i en smuk kop, og at et stearinlys virker en anelse mere lysende i en smuk fyrfadsstage. Og så er det skønt at være omgivet af ting man er glad for. Det er jo med til at muntre dig selv op i de mørke dage. Så start selvforkælelsen, og find ting der gør dig glad de lange efterårsaftener.

 

Din boligindretning er især vigtig nu

De dybe og nedtonede farver er med til at lukke efteråret ind, og giver en følelse af hygge. Din boligindretning betyder specielt meget nu, fordi du er langt mere indendørs i alle de kolde dage. Derfor er det også vigtigt at omringe sig med nye, fine genstande, der kan lyse de lange dage op, så du ikke bliver træt af at være indenfor hele tiden. Det betyder altså en del mere for humøret, end man lige går og tror.


Her er en masse forslag til, hvad du kan dekorere din bolig med i efterårets smukke og nedtonede farver. Start hyggen allerede nu. Værsgo.

 

 1. Stempelkaffekande, 139 kr.
 2. Fyrfadsstage i farvet glas og egetræ, 299 kr. 
 3. Blå plakat med guldblad, 425 kr. 
 4. Espresso kaffe fra Nicolas Vahé, 32 kr. 
 5. Kaffesirup med karamelsmag, 45 kr. 
 6. Krus fra Bitz, 49,95 kr. 
 7. Pude med fjermotiv, 289,95 kr. 
 8. Sæbedispenser i stentøj og guld, 98 kr. 
 9. Lille urtepotteskjuler i grå og sand, 29 kr. 
 10. Flettet kurv til plante, 225 kr. 
 11. Opbevaringskrukke i glas, rosa og guld, 199 kr. 
 12. Let tæppe til sofaen i lyserød, 124 kr. 
 13. Blå mundblæst glasvase, 129 kr.