Det kan være svært at finde ud af hvad man skal dekorere sine vægge med i boligens forskellige rum. Men det behøver egentlig ikke at være så svært, hvis det nu ikke er permenent. Her er en løsning til hvordan du nemt og billigt kan dekorere dine vægge og ofte skifte ud.


Vægdekoration du kan rykke rundt på

Billedhylder er smarte fordi man ikke skal hænge sine billeder op med søm – de kan blot stå på hylden. Det vil også sige at man kan rykke rundt og skifte ud i sine billeder, uden at stå tilbage med en masse grimme huller i væggen. Smart! Dem i ser på billederne nedenfor er fra IKEA og koster 39 kr. pr. hylde. Se det er jo billigt!…. Og her er så hvad du kan bruge billedhylderne til.


Det smarte ved at benytte postkort

De sidste par gange jeg har skiftet billederne ud på mine billedhylder, har jeg udelukkende brugt postkort. Og det har jeg gjort af flere grunde. For det første kan man ofte finde postkort med flotte, enkle motiver. Det kan være figurer, citater, mønstre osv. De enkle postkort er med til at holde stilen minimalistisk og moderne. For det andet er de virkelig billige – for ikke at sige GRATIS! De fleste af mine postkort har jeg faktisk fundet rundt omkring på restauranter, som har gratis postkort hængende, man gerne må tage med hjem. Mange af dem er gratis fordi der er reklamer på, men der er altså nogle fine postkort ind imellem med skønne motiver på. Så hold øje næste gang du er ude og spise på restaurant. Det kan være der er nogle der passer lige til dig. (Der er altså nogle guldkorn ind imellem.) Det er smart, det er billigt og det er moderne at dekorere med postkort.


Du kan ændre udtrykket i dit hjem

Jeg har efterhånden samlet en masse postkort ind, som jeg gemmer på i en lille æske. Dem vil jeg nemlig bruge til at skifte ud med på hylderne en gang imellem. Når jeg skifter ud, er det for at ændre udtryk, tema eller budskab i mit hjem, eller for at vise lidt personlighed frem. Man kan nemlig skabe stemninger med sine billeder. Det kan være sommerrige motiver, romantiske budskaber, et tema der betyder noget for dig, julestemning til december eller et helt femte udtryk. Og med postkort, som er billige eller gratis, kan man altså skifte ud mange gange på et år. Så er det også lidt sjovt for venner og familie at følge med i hvad du skaber. Og det er ganske rart selv at føle jævnlige forandringer i sit hjem, så der er noget nyt, friskt og sjovt at kigge på.