Billig opbevaring til badeværelset

Billig opbevaring til badeværelset

Har du også mange badeværelsesartikler, skønhedsprodukter og kosmetik stående på dit badeværelse, så kan denne billige opbevaringsløsning måske lige være noget for dig.

 

Manglende plads

Hvis du mangler skabs -og skuffeplads til alle dine produkter, hvorfor så ikke sætte dem op på væggen? Ofte er der vægplads ovenover toilettet, som aldrig bliver brugt til noget, og dette spot kunne jo bruges til at sætte et par hylder op. Hylderne på billedet er fundet i IKEA til 25 kr. stk. for både hylde og hyldeknægte. Det er altså billigt. Og så fåes de i flere farver.

 

Gem det fint væk 

Når du så har fået hængt dine hylder op, er det også vigtigt de ikke bliver rodet til med alle mulige ting. Badeværelset skal nemlig helst give en afslappende og wellness-agtig følelse når man træder ind, så det bliver et rart sted at være. Så hold det simpelt. Til at holde styr på dine produkter, kan du med fordel bruge forskellige slags opbevaringskurve, som du kan opdele dine mange produkter i. Lav en kurv til cremer, en til hårprodukter, en til sæber, en til neglelak osv. På den måde er de også nemme at holde styr på.

De tre runde kurve på billedet er også fra IKEA og koster sølle 45 kr for alle tre. Men man kan også finde billige kurve i Flying Tiger, Søstrene Grene eller lignende. Det er bare med at åbne øjnene op. Så kan man hurtigt sammensætte en masse fine og forskellige kurve, som kan gemme alt ‘rodet’ væk.
Related Posts

10 personlige værtindegaver til under 150 kroner

10 personlige værtindegaver til under 150 kroner

Det er altid god stil at medbringe en værtindegave, hvis din veninde holder en fest eller et arrangement, der kræver lidt mere end det sædvanlige. Det er et tegn på din opmærksomhed og god opdragelse. På den måde viser du hende, at du værdsætter hendes […]

Lav wellness-bakke på dit badeværelse

Lav wellness-bakke på dit badeværelse

Mangler du inspiration til dit badeværelse, og synes du det trænger til lidt fornyelse? Her viser jeg hvordan du nemt kan skabe en wellness stemning i husets mest afslappende rum. Saml dine cremer, sæber, scrubs, opbevaringskrukker, neglebørster og andre skønhedsprodukter på et smukt fad eller […]1 thought on “Billig opbevaring til badeværelset”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *