12 budgetvenlige must-haves til dit kontor

12 budgetvenlige must-haves til dit kontor

Sommerferien er slut, og det betyder at vi skal i gang med at arbejde eller studerer. Når man skal i gang igen efter en ferie, er det rart at komme tilbage til en god start. Dette kan du gøre ved at skabe et miljø, du kan lide at befinde dig i – i lang tid ad gangen – hvad end det er på arbejdspladsen eller derhjemme.


Skab et kontor der motiverer dig

Kontoret er et sted, hvor mange af os bruger ekstremt meget tid. Om det er et hjemmekontor eller et kontor på arbejdet, så er det bare der, vi ligger alle vores arbejdstimer og samtidig størstedelen af vores dag. Derfor er det også vigtigt at skabe nogle omgivelser, vi har lyst til at være i hver dag, og nogle omgivelser der kan motivere os og gøre os glade. Det kan vi gøre, ved at sørge for at have, alt hvad vi skal bruge omkring os og fylde miljøet med ting, vi bliver glade af at kigge på. Så indret dit kontor med smukke ting, så du er klar til mange flere dage på kontoret. Det kan for eksempel være de rigtige skrivebordsartikler, notesbøger, opslagstavler eller dine omgivelser, såsom vægdekoration, belysning og musik. Der er mange ting, der har indflydelse på, om det er rart at være i dit arbejds-/hjemmestudiemiljø, så tænk over om du har alle de ting, der er med til at gøre det behageligt at være der. De rigtige omgivelser kan motivere dig til dit arbejde, og dermed gøre det nemmere at udføre. 

Uden at det skal koste en formue at skabe sig de helt rigtige omgivelser til de lange dage, har jeg samlet 12 ting til meget budgetvenlige priser, så du nemt kan optimere dit gamle kontor eller skabe et helt nyt kontormiljø. Enjoy!

 

 1. Vægur i hvid marmor, 100 kr. 
 2. To-do ugekalender, 89 kr.
 3. Lyst skrivebord, 999 kr.
 4. Plakat af Monstera plante, 250 kr.
 5. Lammeskind til skrivebordsstolen, 749 kr.
 6. Elegant bordlampe, 299 kr. 
 7. Feminin notesbog, 16 kr.
 8. Hvid kabelskjuler med trælåg, 275 kr.
 9. Gennemsigtig papirholder, 119 kr. 
 10. Anmelderrost trådløs bluetooth højtaler, 449 kr.
 11. Opslagstavle til beskeder, 179 kr.
 12. Papirkurv i guld, 130 kr.Related Posts

8 grunde til at bruge lammeskind i din indretning

8 grunde til at bruge lammeskind i din indretning

Jeg har i dag været gæsteblogger på lammeskindet.dk og skrevet et indlæg til dem og deres kunder om, hvorfor man bør indrette med lammeskind samt hvordan man indretter med lammeskind i sin bolig. Der kom 8 gode grunde ud af det, og de ser således […]

Naturlig, nordisk jul – gratis DIY dekorationer

Naturlig, nordisk jul – gratis DIY dekorationer

Jeg har skrevet endnu en artikel i onlinemagasinet Bo&Co som, i anledningen af at det snart er december, selvfølgelig handler om noget vi alle laver her til jul. Du kan læse den lige her, eller gå ind på Bo&Co’s hjemmeside her. God fornøjelse. Julen er […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *