Det er altid god stil at medbringe en værtindegave, hvis din veninde holder en fest eller et arrangement, der kræver lidt mere end det sædvanlige. Det er et tegn på din opmærksomhed og god opdragelse. På den måde viser du hende, at du værdsætter hendes ekstra arbejde på at gøre aftenen super god.

 

Med værtindegaver er det ofte tanken og især opmærksomheden, der tæller. Derfor behøver det ikke at være hverken dyre eller kostbare gaver, du kommer med. Så længe du viser, at du har tænkt på værtinden, er du egentlig helgarderet. Men hvis du gerne vil have værtinden til at huske og værdsætte din gave, er der andre billige måder at gøre dette på.

 

I stedet for at medbringe den klassiske buket blomster eller flaske vin, kan du købe noget fint til hendes bolig, der ikke behøver at være dyrere. Det viser nemlig, at du har gjort dig umage i at finde noget til hende, der er lidt ekstra specielt, som kan gøre hendes hårde arbejde det hele værd. Og eftersom det er en genstand til hendes hjem, vil hun kunne nyde den længe, og tænke på dig, hver gang hun kigger på den. Så næste gang du skal til et festligt arrangement, så medbring noget du synes passer til hende, som kan pynte længe i hendes hjem.

 

….Og bare rolig. Det behøver ikke at være svært at finde. Her får du nemlig 10 fine bud på værtindegaver til under 150 kr. Velbekomme!

 

Nicholas Vahé havsalt, 72 kr. 

 

Tapas/skærebræt i røget eg, 149 kr. 

 

Juice/lemonadebeholder i glas – 4 liter, 129 kr.

 

Tæppe med lyserødt mønster, 129 kr.

 

Meraki duftpinde, 119 kr.

 

Vase i lilla/guld fra House Doctor, 130 kr.

 

Fad – blue ocean, 130 kr.

 

Potteskjuler med grønt mønster, 50 kr.

 

Sort lysestage med hank, 49 kr.

 

Lille kähler vase i grå, 105 kr.